Uw succes geeft ons een kick!

Brainmoves ontwikkelt concepten om kennis zichtbaar te maken

door strategie, design, techniek en de eindgebruiker perfect op elkaar af te stemmen.

Over Brainmoves

Brainmoves, bestaande uit het ondernemersduo Bob Versteeg en Edwin van der Schoot, staat in het teken van vooruitgang en het zichtbaar maken van kennis. Dat zie je terug in hun strategieën, concepten en creaties. Vernieuwend, realistisch en klaar voor de toekomst.

Nu, straks en hierna

Door zelf te experimenteren in het Brainmoves Lab probeert Brainmoves altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van nieuwe media. Nu, straks en hierna, want nieuw blijft niet nieuw.

Werk dat écht werkt

Samen met de klant bedenken en ontwikkelt Brainmoves mooie, creatieve oplossingen die werken. Door voortdurend theorieën op de proef te stellen en de eindgebruiker centraal te houden, kan Brainmoves oplossingen bedenken die écht werken.

Expertise

Concepten

Creatieve Concepten

Elk goed verhaal moet goed verteld worden. Dat doen we door het nauwkeurig toepassen van het juiste medium op de juiste plek. Een goed concept zorgt voor een publiek dat jouw verhaal wil horen en delen.

Strategie

Strategie

Op welke manier gaan we doelen behalen en welke stappen zijn daarvoor nodig? Met een doordacht plan wordt het publiek geraakt op de juiste toon. Vaak kun je met de middelen die je nu al hebt een hele nieuwe omzet behalen. Het is zonde om iets mis te lopen!

Design

Sterk Design

Of het nu gaat om een nieuw logo, een visitekaartje of een jaarverslag – we ontwerpen altijd vanuit de gebruiker. Spreekt het aan? Is het begrijpelijk? Alles volgens de regels van design, maar zonder onze creativiteit te verliezen.

Animaties

Sprekende Animaties

Inspirerende, mooie, verrassende verhalen vertellen of zaken verhelderen doe je anno nu met een videoanimatie. Met veel plezier zetten we onze creativiteit en vaardigheden in om samen met onze klanten mooie verhalen in beweging te zetten. Letterlijk.

Websites

Gebruiksvriendelijke Websites

Een gebruiksvriendelijke website is verpakking, inhoud en techniek in één. Met een goed plan ben je ervan verzekerd dat je een goede online indruk achterlaat op jouw publiek. Een publiek dat jou weet te vinden.

Online magazine

Online Magazine

Met een online magazine heb je als organisatie een waardevol podium waar je op een professionele, aantrekkelijke manier je expertise kunt presenteren aan mensen die er online naar op zoek zijn.

Video

Video

In een wereld waar de aandachtspanne steeds korter wordt, is het steeds moeilijker om je boodschap te verkondigen. Of je nu iets wilt aankondigen, uitleggen of promoten – met video kun je je publiek op de juiste manier raken.

Brainmoves Lab

Brainmoves Laboratorium

Goed kan altijd beter. We experimenteren dan ook graag zelf om te ontdekken wat dé nieuwe media van de toekomst is. Zo kunnen we de theorieën testen in de praktijk en verder gaan met datgene wat echt werkt. Klaar voor de toekomst!

Het Team

Dagelijks samen aan iets moois beginnen

Edwin van der Schoot

Edwin van der Schoot

Co-Founder / CEO

Gefascineerd door verhalen, nieuwe media en de combinatie daarvan. Studeerde als User Experience Designer (CMD/BICT) af met een onderzoek naar Quantified Self en (het meten van) persoonlijk geluk. Momenteel laat Edwin, als nieuwe media strateeg bij Brainmoves, bedrijven en organisaties groeien.

Bob Versteeg

Bob Versteeg

Co-Founder / CEO

Ambitieuze ondernemer met een drang om te creëren, verbeteren en te experimenteren. Verslaafd aan video, animatie en alles waar vooruitgang in zit. Met zijn hands-on mentaliteit weet hij opbouwend te werken en elke opdracht tot een goed einde te brengen.

Stuur ons een bericht

8 + 0 = ?